PRO BARCA
     Home     |     Despre noi     |     Evenimente     |     Firme     |     Permis de navigatie     |     Contact
 
Termeni de utilizare

1. Descrierea serviciului

Prin inregistrarea ca membru pe site-ul probarca.ro, utilizatorul (persoana fizica sau juridica) are posibilitatea publicarii gratuite de anunturi de tip cereri si anunturi tip oferte.

2. Obligatii inregistrare

Pentru a folosi serviciile probarca.ro, este necesara respectarea urmatoarelor reguli:
Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte atat in ceea ce priveste datele sale de contact cat si bunul sau serviciul care face obiectul anuntului postat de acesta.
Sa mentina si innoiasca la necesitate datele de inregistrare, pentru ca ele in continuare sa ramina reale, exacte si complete.
Utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica folosind serviciile probarca.ro
probarca.ro nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea anunturilor publicate. probarca.ro nu garanteaza in niciun fel pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte ale produselor prezente pe site.
Potrivit legislatiei in vigoare probarca.ro are obligatia sa informeze autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta ilegala desfasurate utilizatori.
Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, probarca.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau de a sterge contul sau anunturile dumneavoastra.
Daca veti publica anunturi care nu se incadreaza in tematica site-ului (tranzactii de ambarcatiuni si accesorii pentru acestea) probarca.ro isi rezerva dreptul de a sterge acele anunturi, fara o notificare prealabila.
Utilizatorul inregistrat se obliga sa isi asume intreaga responsabilitate pentru informatiile pe care le furnizeaza prin intermediul site-ului probarca.ro, informatiile trebuind sa fie in conformitate cu legilor statului roman si sa nu contina nici un fel de material ilegal, ofensator, amenintator, defaimator, obscen, abuziv, calomnios sau violent, precum si pentru orice atingere de drepturi intelectuale ale unei parti, rezultand din sau facilitata de continutul acestora, si anume:
• Nu se admit anunturi menite sa promoveze alte website-uri sau produse prezentate pe alte website-uri;
Nu se admit anunturi cu continut ilegal, imoral, sau care nu au legatura cu tematica sitului;
Nu se admit cuvinte obscene sau orice anunturi care ar putea leza interesele sau imaginea unei persoane fizice/juridice;
Nu se admit anunturi cu acelasi continut (duplicate);
Nu se admit anunturi sau imagini cu caracter erotic sau pornografic;
Nu se admit anunturi a caror contunut nu se incadreaza in specificul site-ului (tranzactii de ambarcatiuni si accesorii pentru aceastea);
Este interzisa folosirea adreselor de email din paginile acestui site pentru trimiterea de mesaje de tip SPAM;
Este interzis abuzul de orice fel cu privire la serviciul oferit;
Nerespectarea oricareia dintre prevederile de mai sus sau oricarei prevederi din continutul prezentului acord de utilizare poate duce la stergerea anunturilor respective si suspendarea sau stergerea contului. Suspendarea sau stergerea contului nu trebuie motivata.

3. Limitari de ordin tehnic

probarca.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

4. Copyright

Informatiile publicate pe site-ul probarca.ro nu pot fi reproduse, copiate, vandute, transmise prin orice metoda, fara acordul scris al proprietarilor de drept al site-ului probarca.ro. Incalcarea acestor reguli se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Incheierea acordului

probarca.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului.

6. Confidentialitate

probarca.ro se obliga sa asigure securitatea si protectia datelor utilizatorilor serviciilor, sa nu modifice, sa nu monitorizeze si sa nu dezvaluie datele private ale utilizatorilor inregistrati decat intr-una dintre situatiile urmatoare:

Pentru a fi in conformitate cu cerintele legilor statului roman
Pentru protejarea si apararea drepturilor probarca.ro sau ale altor terti
Pentru a indeplini procedurile legale intr-un proces intentat probarca.ro
Pentru a dovedi incalcarea "Termenilor si a conditiilor de utilizare a serviciilor probarca.ro"
Cum postez anunturi?

Cautare rapida:

PRO BARCA
Inregistrare!
Ai uitat parola?
 Barca fara motor   |   Barca cu motor   |   Barca, motor si peridoc   |   Motor   |   Peridoc   |   Skijet   |   Veliere   |   Navomodele   |   Sonare   |   Pescuit - Vanatoare   |   Altele   |  Contact

probarca.ro - anunturi barci ©2008-2021 Termeni de utilizare